Resultaten van de paarden uit onze training
 
Le Pin au Haras, 18-08-2011
Angeline Batist rijdt Behkraya naar Franse winst.

In de Prix Olivier Goirand stuurde Angeline Batist Behkraya naar haar meest lucratie overwinning. De merrie van Bianca Willemstijn bleef fier overeind in deze ren over 2.350 meter.  Met de winst verdiende Behkraya 5.000 euro.

 
Duindigt, zondag 28-08-2011
Little Iris naar tweede plaats in de Hoefslag Wisselbeker.

Little Iris verraste deze zondag met een prima tweede plaats in de Hoefslag Wisselbeker. De zesjarige ruin werd door D. Goossens naar een keurige klassering gereden en eindigde op slechts anderhalve lengte van winnaar Kaisarion. De tweede plaats was goed voor 410 euro.

 
Duindigt, zondag 26-06-2011
Pearl Street naar tweede winst op Wassenaarse grond.

Nadat Pearl Street in mei al won de baan van Duindigt was het opnieuw raak voor de merrie. Dit keer won de merrie de Learny Raaphorst - prijs, een ren over 1.900 meter.

Wederom was het T. v.d. Broek - Humphrey die de dochter van Septieme Ciel naar de bloemen reed. De rechter van aankomst oordeelde dat het een makkelijke overwinning was. Pearl Street hield de tweede aankomende, Sharp op tweeenhalve lengte. Pearl Street voegde met deze winst 1.100 euro aan haar winsom toe.

 
Duindigt, zondag 22-05-2011
Winst voor Pearl Street in Double Dutch - prijs.

In haar vijfde seizoensoptreden heeft Pearl Street haar eerst overwinning van het jaar geboekt. De merrie ging aan 17 tegen 1 als winnares over de meet in de Double Dutch - prijs, een ren over 1.800 meter.

In handen van T. v.d. Broek Humphrey bleef Pearl Street nipt voor op de tweede aankomende Ben Howdy. De eerste overwinning van dit jaar was goed voor een premie van 850 euro. De merrie liep haar eerste vier rennen van het seizoen in het buitenland waarbij ze in Frankrijk al een nette vierde plaats beliep.

 
Duindigt, zondag 31-10-2010
Glamour Profession naar derde winst op rij.

Op de baan van Duindigt boekte Glamour Profession haar derde opeenvolgende overwinning. Dit keerwon de merrie van Race Flyers CV het Daan Modderman Memoriaal. In de ren over 1.300 meter was Glamour Profession, in handen van Tjarda van den Broek, te sterk voor de 11 koppoige concurentie. Op een tamelijk zware baan won Glamour Profession met 2,5 lengte.

Eerder deze maand schreef de merrie ook het Korthals van Schooten Memoriaal en de Landini Landzicht - prijs op haar naam.

Het volgende optreden van de merrie is op zondag 14 november op de baan van Duindigt waar Glamour Profession aantreed in de Paul Hanagan - prijs.

 
Hamburg, zaterdag 11-07-2010
Little Iris start Hamburgse week met tweede plaats.

Deze week verblijven veel van onze paarden in Hamburg. In de noord Duitse stad wordt de gehele week gekoerst.

Little Iris beet namens onze stal het spits af en deed dit meer dan goed. De dappere merrie is aan een biijzonder goed seizoen bezig en wist bij onze oosterburen reeds te winnen.

Vandaag werd de merrie tweede in de Preis von Abraham Schinken, een ren over 2.200 meter. Little Iris eindigde kort achter de winnares Elle Dessrt. Deze tweede plaats was goed voor 1.700 euro en daarmee verdiende de merrie van Race Flyers dit jaar al een ruime 7.000 euro.

De komende week zullen er op de baan van Hamburg meerdere van onze paarden aan de start komen. Zodra de inschrijvingen bekend zijn vindt u deze op de " Entries - pagina".

 
Duindigt, zondag 02-05-2010
Smoke Alarm geeft Peerdepietenmeeting glans

Op de thuisbaan deed Smoke Alarm zijn plicht met winst in de Solleysel / Disputen prijs. De schimmel werd door het spelend publiek aangewezen als favoriet en maakte deze status helemaal waar. In handen van Jadey Pietrassiewicz won Smoke Alarm met vier lengsten. De winst was goed voor 450 euro en daarmee klimt de winsom van Smoke Alarm richting de 10.000 euro.

In het omlijstende programma waren er klasseringen voor Dancing Flyer (5e) en Pearl Street (7e).

 
Düsseldorf, zaterdag 01-05-2010
Little Iris aan de basis van een prachtig rensportweekend
Op de baan van Düsseldorf trad Little Iris aan in een internationale ren in het kader van de Ladies Cup.

Volgens een nieuw concept schreef de Inchinor dochter van Race Flyers deze ren op haar naam. Direkt na de start nam Little Iris de kop om deze vervolgens niet meer af te staan. De winst in dit nummer was goed voor een premie van 2.600 euro en daarmee tilde Litlle Iris haar totale verdiensten naar een kleine 7.000 euro. De merrie werd in deze ren gereden door Mw. T. Hendrikson.

 
Duindigt, zondag 01-11-2009
Affrettando wint Daan Modderman Memoriaal
Affrettando verkeert momenteel in uitstekende vorm. Kort nadat hij in Saarbrücken al liet zien dat hij voorin mee kan schreef de ruin op zijn thuisbaan het Daan Modderman Memoriaal op zijn naam.

Onder Pauline van den Burg won Affrettando de ren over 1.300 meter met 4,5 lengtes voorsprong. Affrettando liep met een handicap van 74 kg. Met de winst voegde hij 730 euro aan zijn winsom toe.

 
Duindigt, zondag 25-10-2009
Behkraya tweede in Midgetina - prijs
Op de thuisbaan van Duindigt wist Behkraya, onder Terry Cain, als tweede te eindigen in de Midgetina - prijs, een ren over 1.900 meter. De merrie bleef op de meet anderhalve lengte achter winnares Key Role. Behkraya verdiende met haar klassering 235 euro.
 
Saarbrücken, zondag 18-10-2009
Affrettando derde in Saarbrücken
Op de renbaan van Saarbrücken heeft Affrettando, onder Terry Cain, een derde plaats behaald in de "Mercedes Benz Truck Sprint - Preis". Met zijn derde plaats in de ren over 1.350 meter verdiende de ruin 550 euro.


Affrettando en Terry Cain

Naast de prestatie van Affrettando was er voor Smoke Alarm een vierde plaats in de VTV Cup.

 

Duindigt, zondag 13-09-2009
 
Little Iris wint EBF Handicap

Op de thuisbaan van Duindigt is Little Iris en in geslaagd de EBF Handicap ren op haar naam te schrijven. De vosmerrie was de sterkste in een veld van 11 paarden. Little Iris had begin augustus in Duitsland met een tweede plaats al van zich doen spreken maar vandaag was er de volle winst voor de dochter van Inchinor. Little Iris won 1.800 euro voor haar eigenaren van Race Flyers C.V.

Het werd een bijzonder mooie middag voor ons entrainement want ook Affrettando wist zijn ren te winnen. In handen van Terry Cain was de Danetime zoon succesvol in de Classical Song - prijs, een ren over 1.300 meter. Affrettando wist de ren met 2,5 lengtes te winnen en voegde daarmee 2.160 euro aan zijn winsom toe.

Tijdens dezelfde meeting werd Kesyou onder Terry Cain vierde in de Adams Management North European Derby, een listed race over 2.150 meter. De ruin verdiende met zijn klassering 1.000 euro. Kesyou is in het bezit van Mevr. van Oosterzee - van Keulen.